24 Nisan 2016 Pazar
Kokonat'lı Pasta
Malzemeler: 1 su bardağı ceviz, yarım su bardağı damla çikolata, 1 paket krem şanti, 1 su bardağı süt, 1 paket petibör bisküvi, üzeri için orman meyveli jöle.
Yapılışı: Derin bir kaba bisküvileri eziyoruz. İçerisine damla çikolata, ceviz katıyoruz, krem şantiyi çırpıp ekliyoruz. Tüm malzemeyi karıştırıyoruz. Yuvarlak bir borcama sera streç seriyoruz. Üzerine pastayı döküyoruz. Dolapta 1 saat dinlendiriyoruz. Orman meyveli jöleyi hazırlıyoruz. Dinlenmiş pastayı servis tabağına ters çevirip sera streçten çıkarıyoruz. Üzerine jöleyi döküp süslüyoruz. Servise hazır. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder