1 Nisan 2016 Cuma

Burçak Bisküvili Pasta


Malzemeler: 2 paket burçak bisküvi, 1 paket pasta kreması, 1 paket krem şanti, çikolata sosu, 5 adet çilek, yaklaşık 1 litre süt, 1 yemek kaşığı neskafe, 1 tatlı kaşığı şeker.

Yapılışı: Pasta kremasını mikser ile çırpıyoruz, hazır hale getiriyoruz. 1 su bardağı sütü ılıtıyoruz. İçine neskafe ve şekeri katıp karıştırıyoruz. İstediğimiz bir kaba bisküvileri neskafeli süte bandırıp tepsiye diziyoruz. Bisküvilerin üzerine pasta kremasını sürüyoruz. Tekrar üzerine bisküvileri süte bandırıp diziyoruz. Üzerine pasta kremasını hepsini döküyoruz. Pastamızın üzerini düzlüyoruz. Çilekleri doğrayıp üzerine diziyoruz. Krem şantiyi hazırlıyoruz. Pastanın üzerine şekiller veriyoruz. Üzerini çikolata sosu ile süslüyoruz. 1-2 saat dolapta dinlendiriyoruz. Servise hazır. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder